Theaterschool Thomuz te Zaandam
DE THEATERSCHOOL IN ZAANDAM
DE LEUKSTE MANIER OM JE EQ EN IQ TE VERHOGEN
Bel theaterschool Thomuz voor informatie 06-10791976


Kinderfeestjes | de thema's

Murder in Soapcity (het raadsel van het verdwenen script)
Adviesleeftijd: van 10 tot 13 jaar

Voor vele kinderen is het DE droom om later mee te spelen in een soap serie. Erg populaire soaps zijn op dit moment nog steeds Goede Tijden, Spangas en bijvoorbeeld Pretty Little Liars. In soaps gebeurt zoveel wat in het echte leven bijna nooit voorkomt. Ook tijdens dit feestje gebeurt er heel veel. Vlak voor dat het feestje begint is er namelijk iets vreselijks gebeurd waardoor de acteerles niet meteen kan beginnen. De kinderen moeten, net als bij een Escape Room, via puzzels en raadsels het script vinden. Maar ze hebben maar een beperkte tijd! Gaan ze het redden? Wanneer alles is opgelost wordt het script gelezen en worden de rollen verdeeld. Dan kan de echte acteerles beginnen. Aan het einde is de mogelijkheid om een complete voorstelling van de soap aflevering te geven aan de ouders of het op te nemen op film met zelf meegebrachte video camera. Mysteries oplossen, ontsnappen uit escape rooms is supercool. Denk maar aan programma’s als “Wie is de Mol” en “Kroongetuige”. Deze workshop is een combinatie van mysteries oplossen en acteerles.

Reserveren
Prijzen

The Sound Of Music
Adviesleeftijd: van 5 tot 10 jaar

Nog steeds populair is de film en de musical “The Sound of Music”. Als de kinderen von Trapp, oefenen de kids een liedje, een dansje en een klein stukje toneel in. Superleuk en heel gevarieerd. Zing jij het komende kinderfeestje met Maria mee? Aan het einde is de mogelijkheid om een kleine voorstelling te geven aan de ouders of het op te nemen op de film met zelf meegebrachte video camera.

Reserveren
Prijzen

Katten/Cats
Adviesleeftijd: van 5 tot 12 jaar

De kinderen worden veranderd in ware katjes tijdens dit leuke feestje. Ze worden omgetoverd in schattige poezen. Naast een kattenoutfit worden de kinderen opgemaakt tot een echte kat. Daarna wordt uitgelegd hoe het leven van een kat eruit ziet. Want katten bewegen zich heel sierlijk, zijn heel lenig en kunnen prachtig dansen en zingen. Tijdens de workshop leren de kinderen een liedje en een dans over een kat. Als er tijd over is maken we van het geheel een klein toneelstukje.

Foto's
Reserveren
Prijzen

Wilde dieren
Adviesleeftijd: van 5 tot 9 jaar

Tarzan, De Leeuwenkoning, Jungle Book? Vond jij deze musicals of tekenfilms ook zo leuk? Tijdens dit feestje worden de kinderen omgetoverd in wilde dieren. Naast een dierenoutfit worden de kinderen stoer opgemaakt. Er wordt uitlegd hoe het leven van wilde dieren is. Want in de wildernis moet je allert zijn, sluw kunnen lopen en heel stil bewegen. Maar natuurlijk zullen deze wilde dieren ook leren dansen en zingen. Tijdens de workshop oefenen de kinderen een liedje en een dans uit een dierenmusical. Als er tijd over is maken we van het geheel een klein toneelstukje.

Foto's
Reserveren
Prijzen

Prinsessen en/of Ridders
Adviesleeftijd: van 4 tot 8 jaar

De kinderen worden tijdens dit feestje omgetoverd in ridders of ware prinsessen. Naast een outfit en schminken wordt de kinderen uitgelegd hoe het leven van een prinses of een ridder is. Want prinsessen zijn natuurlijk altijd vriendelijk, lopen o.a. heel netjes en kunnen mooi zingen en dansen. Terwijl de ridders heel stoer en sterk zijn. Tijdens de workshop leren de kinderen een liedje en een dans uit een musical. Als er tijd over is maken we van het geheel een klein toneelstukje.

Foto's
Reserveren
Prijzen

Hannah Montana / Be a Star
Adviesleeftijd: van 8 tot 12 jaar

Elk kind wordt tijdens dit feestje een ster. Leer net als Hannah Montana hoe een glamourleven eruit ziet en wat je er allemaal voor moet doen en kunnen. De kinderen leren tijdens deze workshop hoe een ster eruit ziet en het op zich zelf toe te passen (make-up workshop), hoe deel je handtekeningen uit, hoe sta je model voor een fotograaf, hoe ga je om met fotografen en interviewers en na afloop is er een sterrendisco waar alleen echte sterren op mogen komen.

Foto's
Reserveren
Prijzen

K3 zoekt K3
Adviesleeftijd: 4 tot 12 jaar

Tijdens dit feestje zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten voor K3. Ben jij die fantastische zangeres/danseres om mee te kunnen doen met K3? De kinderen komen zelf in hun mooiste K3 outfit waarna ze bij ons worden opgemaakt tot echte K3 sterren. Na een korte zangworkshop begint de dansworkshop zodat we later tijdens het feestje een goed optreden kunnen geven. Naast het optreden doen we een K3 spel en een K3 modeshow. Een superleuk feestje dus!

Foto's
Reserveren
Prijzen

Annie, het weesmeisje
Adviesleeftijd: 4 tot 12 jaar

Wat een geweldige herinnering voor de meeste ouders is, is weer helemaal terug! Annie is weer op de planken en tijdens dit feestje spelen de kinderen een scene en een liedje met dans na. Kinderen vinden het een geweldige ervaring om een weesmeisje te spelen en de juf Hannigan in de maling te nemen. Tijdens dit feestje toveren we de kinderen om in arme weeskinderen, inclusief verkleden en schminken.

Foto's
Reserveren
Prijzen

Mini Songfestival (jsf)
Adviesleeftijd: 8 tot 12 jaar

Is beroemd worden de droom van uw kind? Dan is het mini-songfestival workshop echt wat voor hem of haar. De hele middag staat dan in het teken van zang en dans. Alle kinderen staan aan het einde van het feestje met glitter en glamour in grote belangstelling bij het publiek met hun optreden. Beleef het mee in deze coole workshop en bereid je voor op de toekomst als een ster.

Foto's
Reserveren
Prijzen


Copyright © 2013 - 2021 Theaterschool Thomuz | Privacy Verklaring | Design & webdevelopment by Webart Creations