Theaterschool Thomuz te Zaandam
DE THEATERSCHOOL IN ZAANDAM
DE LEUKSTE MANIER OM JE EQ EN IQ TE VERHOGEN
Bel theaterschool Thomuz voor informatie 06-10791976


Kunstproject: Egypte

Met melodieen van Michael Jackson! Geschikt voor kinderen voor de hele basisschool (groep 1 t/m groep 8)Korte samenvatting van het project
Naast de volledige musical ontvangt de school een map met opdrachten rondom de musical. Deze opdrachten hebben betrekking op taal, rekenen, knutselen, denkspelletjes, samen werken, klassengesprekken over sociale thema's als: pesten en toekomstdromen en nog veel meer. Alle opdrachten zijn op groepsniveau geschreven dus is het voor elke groep een uitdaging.

Korte samenvatting van de musical
De vrouwelijke Farao Hatsjepsoet leefde 3500 jaar geleden. Haar stiefzoon, die eigenlijk Farao zou moeten zijn, dreigt haar naam uit alle bouwwerken te halen. Dat zou betekenen dat ze een vergeten Farao wordt en haar machtige positie kwijtraakt. Hatsjepsoet spreekt daarom een vloek (voor Christelijke scholen kan dit veranderd worden in wens) uit over een klein beeldje die ze meeneemt in haar graf.

Wanneer haar mummie in 2007 wordt ontdekt begint de vloek/wens te werken. De vindster van dit beeldje, Hansje is een onzekere jonge vrouw die niet veel geluk en succes heeft gekend. Maar wanneer de vloek/wens begint te werken klimt Hansje op tot een van de machtigste vrouwen van het land. Krijgt Hatsjepsoet haar macht in 2007 weer terug?

Een spannende en humoristische musical met de melodieen van Michael Jackson.Ca 90 min. incl. 9 liedjes.
4 tot 8 weken.
235,-. voor het project. Er kan tegen meerprijs ook een projectbegeleider ingehuurd worden. Vraag er gerust naar in uw mail.


Informatie Bestellen

<< Terug naar het overzicht
Copyright © 2013 - 2023 Theaterschool Thomuz | Privacy Verklaring | Design & webdevelopment by Webart Creations