Theaterschool Thomuz te Zaandam
DE THEATERSCHOOL IN ZAANDAM
DE LEUKSTE MANIER OM JE EQ EN IQ TE VERHOGEN
Bel theaterschool Thomuz voor informatie 06-10791976


Musicalscripts te koop

Thomuz produceert een eigen reeks schoolmusicals. Deze zijn speciaal geschreven voor de kinderen van groep 8 van de basisschool en sluiten daarom goed aan bij hun belevingswereld. Als eindmusical zijn Thomuzí musicals dan ook heel geschikt; niets leuker dan samen acteren en zingen en zo het afscheid van de basisschool op het toneel te vieren.

Thomuz biedt afscheidsmusicals in verschillende genres: van waargebeurde geschiedenis en educatief, tot grappige sprookjes modern en eigentijds. Voor ieder wat wils dus. De musicals zijn allemaal even leuk en spannend en zitten boordevol humor.

Ook voor voortgezet onderwijs maken wij originele scripts met interessante onderwerpen speciaal voor deze leeftijd. Zit er niets voor uw groep bij? Neem dan contact met ons op, wij hebben ook diverse musicals nog in voorraad liggen.
Een musicalpakket kunt u online bestellen en bestaat uit het volledige script digitaal en alle liedjes, zowel in karaoke versie als ingezongen.
Hieronder vindt u de leukste musicals die Thomuz in eigen beheer heeft geschreven en uitgeeft. Alle onderstaande musicals zijn te koop en tevens door onze eigen Theaterschool opgevoerd op het podium.De Gouden Bril

De Gouden Bril


Meer info

We Belle

We Belle


Meer info

De Berlijnse Muur

De Berlijnse Muur


Meer info

Alice in Somberland

Alice in Somberland


Meer info

Gruwelstad

Gruwelstad


Meer info

De Macht van de Farao

De Macht van de Farao


Meer info

Helemaal Niets

Helemaal Niets


Meer info

Annabelles Goud

Annabelles Goud


Meer info

Copyright © 2013 - 2024 Theaterschool Thomuz | Privacy Verklaring | Design & webdevelopment by Webart Creations