Theaterschool Thomuz te Zaandam
DE THEATERSCHOOL IN ZAANDAM
DE LEUKSTE MANIER OM JE EQ EN IQ TE VERHOGEN
Bel theaterschool Thomuz voor informatie 06-10791976


Zangworkshops

Kom zingen als je durft!

Masterclass voor kinderen door Meeuwis Rebel
Vanaf zaterdagochtend 14 januari zal er een masterclass zang gegeven worden door zangdocent Meeuwis Rebel.
Zaterdagochtend - 14, 21, 28 januari en 4 en 11 februari 2017
van 10:00 - 12:00 uur
5 lessen € 100,00
max. 10 kinderen (10-15jr)


Aanmelden
Hoe zien de lessen eruit? De kinderen kiezen zelf een lied uit dat ze willen oefenen. Tijdens de les geeft Meeuwis persoonlijke aandacht en elk kind. Waar moet je op letten en hoe haal je het beste uit jezelf. Daarnaast maakt Meeuwis met de kinderen een geheel nieuw lied dat ook ingestudeerd wordt. De kinderen leren zelf om ook een tweede stem erbij te improviseren. Zo wordt het gehoor ook goed getraind.

Meeuwis Rebel is breed georiënteerd in zang en geeft al jaren les aan amateurs en professionals van alle leeftijden. Hij is gespecialiseerd in een andere zangtechniek waardoor zingen gemakkelijker gaat en beter. Meeuwis: “Zingen is een spierbeweging die iedereen kan leren en trainen. Het is net als leren lopen, je moet wel oefenen, dan kom je steeds een stapje verder”.

Masterclass voor volwassenen door Meeuwis Rebel
Op zondag 12 maart zal Meeuwis Rebel een masterclass zang geven bij Theaterschool Thomuz. Meeuwis, die al jaren lesgeeft aan professionals en amateurs zal een dag lang een aantal zangtechnieken bij brengen aan iedereen die wil.

Vanaf half tien staat de koffie en de thee klaar en zal er hard gewerkt worden. Niet alleen praktijkoefeningen komen aan de orde, ook theorie. Hoe gebruik je bijvoorbeeld je stembanden beter. “Zingen is namelijk een spierbeweging. En die moet je goed gebruiken en trainen. Het is net als lopen, dat moet je ook stapje voor stapje leren. En het mooie is: Iedereen kan op deze manier leren zingen”, aldus Meeuwis. Door zijn speciale technieken wordt het gemakkelijker en leer je meteen ook beter te zingen. De masterclass duurt een hele dag. De lunch wordt aangeboden door de Theaterschool.

Zondag - 12 maart 2017
van 09:30 - 16:00 uur
1 les € 100,00
max. 12 deelnemers (18jr en ouder)


Aanmelden
Wil je liever eerst informatie aanvragen over de bovenstaande workshops?

Meer info


Copyright © 2013 - 2022 Theaterschool Thomuz | Privacy Verklaring | Design & webdevelopment by Webart Creations