Theaterschool Thomuz te Zaandam
DE THEATERSCHOOL IN ZAANDAM
DE LEUKSTE MANIER OM JE EQ EN IQ TE VERHOGEN
Bel theaterschool Thomuz voor informatie 06-10791976


Nieuws

13 februari 2020

Kinderen stellen zich voor!


Vanaf 13 februari zal er regelmatig een kind zichzelf via instagram en facebook voorstellen wie hij of zij speelt in de komende musicalvoorstelling “Op zoek naar Ware Liefde”. Dat wil je niet missen dus volg ons! Instagram: Thomuztheaterschool of Facebook: Theaterschoolthomuz.

Oktober 2019

Videoclip van de kindermusical is af!


In de maand September hebben de kinderen van Thomuz een musicalvideoclip gemaakt op de melodie van Skyfall.
Dit nummer zal ook in de musicalvoorstelling in juni 2020 te horen zijn. Kinderen hebben hard gewerkt en het resultaat is er dan ook naar. Wij zijn trots op de kinderen.

September 2019

Thomuz heeft een nieuwe stagiaire erbij!


Jiri Batelaan, die al een aantal jaren les heeft bij Thomuz en nu bezig is met zijn Pabo studie, loopt dit jaar stage als musicaldocent.

Hij zal op de zaterdag de jongste kinderen les geven en ze voorbereiden op de voorstelling in juni 2020 in de Kunstgreep in Oostzaan.

September 2018

Lipdub van de Zaterdagmusicalgroep


De zaterdaggroep heeft hier een lipdub gemaakt: Kom er maar bij van Oliver Twist.

December 2017

Vanaf januari een nieuw kinderfeestje


NIEUW! MURDER IN SOAPCITY (Het raadsel van het verdwenen script)

Diverse vragen kwamen al bij ons of wij ook niet een soort escaperoom achtig kinderfeestje konden organiseren. Heel hip maar we konden tot nu toe nog niet een link met theater vinden. Tot vorige maand!

In combinatie met een soapacteerles en heel veel puzzels hebben wij een eigen variant op de escape room bedacht! Vorige maand hebben een aantal proefpersonen het feestje uitgeprobeerd en nu is het helemaal af!

Voor vele kinderen is het DE droom om later mee te spelen in een soap serie. Erg populaire soaps zijn op dit moment nog steeds Goede Tijden, Spangas en bijvoorbeeld Pretty Little Liars. In soaps gebeurt zoveel wat in het echte leven bijna nooit voorkomt.
Ook tijdens dit feestje gebeurt er heel veel. Vlak voor dat het feestje begint is er namelijk iets vreselijks gebeurd waardoor de acteerles niet meteen kan beginnen. De kinderen moeten, net als bij een Escape Room, via puzzels en raadsels het script vinden. Maar ze hebben maar een berperkte tijd! Gaan ze het redden?

Wanneer alles is opgelost wordt het script gelezen en worden de rollen verdeeld. Dan kan de echte acteerles beginnen. Aan het einde is de mogelijkheid om een complete voorstelling van de soap aflevering te geven aan de ouders of het op te nemen op film met zelf meegebrachte video camera.

Mysteries oplossen, ontsnappen uit escape rooms is supercool. Denk maar aan programma’s als “Wie is de Mol” en “Kroongetuige”. Deze workshop is een combinatie van mysteries oplossen en acteerles.

Copyright © 2013 - 2023 Theaterschool Thomuz | Privacy Verklaring | Design & webdevelopment by Webart Creations