Theaterschool Thomuz te Zaandam
DE THEATERSCHOOL IN ZAANDAM
DE LEUKSTE MANIER OM JE EQ EN IQ TE VERHOGEN
Bel theaterschool Thomuz voor informatie 06-10791976


Musicalscript: Alice in Somberland

Afscheidsmusical te koop voor groep 8, ook geschikt voor kinderen vanaf 8 tot 12 jaar.Korte samenvatting van de musical
Alice zit in groep 8 en is onderweg naar het eindfeest van de basisschool. Maar dan komt ze onderweg een pratend konijn tegen.

Alice wordt nieuwsgierig en volgt het konijn. Ze komt terecht in Somberland, het land waar alle sprookjesfiguren terecht komen die geen happy end hebben gekregen. Iedereen is hier somber en depressief omdat zij geen lang en gelukkig leven hebben gekregen.

De stiefmoeder van Sneeuwwitje bijvoorbeeld, die loopt de hele dag te huilen. De grote boze wolf is omgetoverd in een konijn maar de heks van Hans en Grietje is al haar toverspreuken kwijt en weet niet meer hoe ze hem moet terug toveren. Waardoor het Konijn loopt te janken als een wolf en zon trek heeft in geitjes of in Roodkapje. De ooit zo stoere kapitein Haak is veranderd in een zielig mannetje die de hand van Vetje steeds vasthoudt. Hij durft niets meer. En wat zal er gebeurd zijn met de gelaarsde kat en Repelsteeltje. En waarom leven de zeven dwergen daar ook?

Deze vergeten sprookjesfiguren hebben Alice nodig om zichzelf te bevrijden. Gaat het Alice lukken en komt ze dan nog wel op tijd op haar eindfeest?

Een afscheidsmusical met veel humor en spanning en leuke liedjes.Een compilatie van de liedjes in de musical

Ca 90 tot 120 min. incl. 9 liedjes.
Vanaf 8 tot 99 spelers, eenvoudig aan te passen.
125,-. Deze ontvangt u digitaal, inclusief alle karaoke liedjes en ingezongen liedjes, promotiemateriaal en divers werkmateriaal digitaal.


Informatie Bestellen

<< Terug naar het overzicht
Copyright © 2013 - 2023 Theaterschool Thomuz | Privacy Verklaring | Design & webdevelopment by Webart Creations